Saltear al contenido principal

Els següents exemples són orientatius i els més típics. Pot haver canvis en alguna localització dels botos ja que facebook ho pot mostrar diferent segons el perfil i canvia petites coses continuament però en essencia és el que trobaràs. Poden fer-se publicitats molt més complexes. Les segmentacions mostrades simplement són per mostrar la varietat de casuístiques, no formen part de cap estratègia envers de l’anunci final que es mostra. Feu clic sobre la imatge per obtenir una ampliació de la mateixa amb tot detall.

Hem de tenir lligada la pàgina de Facebook amb la d’Instagram a Configuración | Instagram.

Aneu a Crear Anuncios.

ANUNCI AMB ENLLAÇ A UNA WEB.

Podem segmentar per població, codi postal, carrer, marcar una zona i seleccionar un radi en KM, a un radi al voltant d’una població, per regió, país. També podem excloure zones. Cal indicar sempre l’Edat i sexe a qui va dirigit.

[Fes clic per ampliar i veure en detall]

Podem incloure idiomes o interessos diversos. També clicar si cliquem a «Excluir Personas o Acotar público» podem fer una selecció més detallada respecte als primers interessos que hem posat amb Acotar

No sempre cal posar tants interessos, solament si cal, si surt molta gent a ALCANCE POTENCIAL, o si creiem que el nostre producte funcionarà millor si el segmentem amb més detall.

Fes clic als cercles amb una «i» al costat de cada secció per obtenir ajuda si hi ha alguna cosa que no entens. Si cliquem al botó SUGERENCIAS ens proposarà categories que poden tenir relació a les que ja tenim.

Si el que volguéssim anunciar és un vídeo valoreu la possibilitat de fer-ho solament a la gent que disposa de WIFI.

Clicant a EDITAR UBICACIONES, podem definir exactament on ens promocionem. Focalitzarem en l’exemple exclusivament a Noticies Instagram.
Es valorar-ho segons el tipus anunci i l’objectiu.

En l’apartat CUANDO SE FACTURA, si volem que solament ens cobrin per CPC (solament per interacció dels usuaris amb el nostre anunci) marcarem aquesta opció. També podem marcar per Impresiones, llavors ens cobraran per les vegades que es mostra tant si fan clic o no. S’ha de valorar segons el cas, podem deixar primer per impresiones i si cal provar un altra anunci igual però CPC (per clic) per valorar quin surt més econòmic.

Crearem l’anunci des de zero amb una imatge, enllaç i text. En l’exemple l’estàndard, com veus pots crear moltíssimes variacions. Es molt intuitiu, si vols provar un altra estil, simplement selecciona’l i prova.

Finalment li donarem a Confirmar.

ANUNCI A HISTORIES D’INSTAGRAM.

Tot idèntic a l’anterior però el que fem a Ubicaciones desmarcar tot excepte Stories.

El format que ens proposa editar ja és com les histories, sol hem de carregar la fotografia preparada i complimentar les opcions de link i tipus de botó (llamada a la acción).

Volver arriba